GOGOEAT

Deliciously Food

Fit Ontbijt

Inspiring nutrition by Yvon

FIT MET YVON - YVON JANSEN -

0031-(0)6 49 96 55 67

FITMETYVON@GMAIL.COM 

ROMEINENSTRAAT 22 BOX 16

5835 DX BEUGEN 

 

 

 

 

Welcome to my journey!

 

In 2016 heb ik de knop omgezet... Ik had zwaar overgewicht en ik was hier helemaal klaar mee! Ik voelde me onzeker en zat niet lekker in mijn vel  Ik besloot dat het tijd was om voor MEZELF te kiezen..

 

Het jaar hiervoor heb ik te horen gekregen dat ik Lymfeklierkanker had, in deze periode ben ik erg veel aangekomen en voelde mij hier onzeker door. Gelukkig ben ik nu helemaal gezond en was ik klaar om aan mezelf te werken. Na mijn behandeling lukte het mij niet om weer terug te komen op mijn oude gewicht, ik had geen energie om met vrienden af te spreken, leuke dingen te gaan doen of te gaan sporten. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij mijn coach en ben ik begonnen aan het fit ontbijt.

 

In een korte tijd merkte ik dat ik meer energie kreeg, ik viel niet meer in slaap op de bank en mijn dagen werden "langer". Ik ben gaan hardlopen om conditie op te bouwen en ben uiteindelijk -30 Kg afgeslankt! Hier ben ik super trots op! Ik ben niet alleen lichamelijk veranderd maar ook mentaal. Door mijn eigen resultaat ben ik enthousiast geworden in de business en heb ik besloten dat ik iedereen zo'n resultaat gun!

 

Ik vind het belangrijk dat JIJ lekker in je vel zit, want niets is belangrijker dan jijzelf!  Iedereen heeft zijn eigen doel, welk doel jij ook hebt: Je kunt het! Ik geloof erin dat als je iets graag genoeg wilt, je dit kan behalen!

 

Mijn eigen resultaat kun je op de site vinden, met nog meer andere geweldige resultaten! 

Wij zijn op zoek naar team-players! 🙋🏼‍♀️🙋🏽 Werk jij graag in team verband en heb je een proactive houding? Ontmoet jij graag nieuwe mensen en wil je hen vooruit helpen? Ben je op zoek naar een parttime/fulltime inkomen? Vraag nu een Ambitie Gesprek aan en wij nemen contact met je op!   CONTACT